Inicio Directorios Festivales IX Festival acròbates (música y poesía), 2014
FacebookTwitterLinkedinRSS Feed

IX Festival acròbates (música y poesía), 2014

IX Festival acròbates (música y poesía), 2014

Fecha

29/10/14

-

29/11/14

Especialidad

Poesía Música

Categoria

Internacional

Organizador

Les Nits de l’Art

Mail

Esta dirección electrónica esta protegida contra spambots. Es necesario activar Javascript para visualizarla

Ubicacion

L'Hospitalet de Llobregat, España   -   Ver Mapa

Telefono

(+34) 930 105 986

La 9a edició (2014) presenta algunes novetats. El festival creix fins a celebrar-se al llarg de tot un mes, del 29 d’octubre al 29 de novembre,  incorporem a la programació un total de 4 espectacles infantils que es faran al llarg dels quatre dissabtes del festival a diferents Biblioteques de la ciutat de l’Hospitalet i intensifiquem la nostra presència a les xarxes socials, inaugurant també un nou espai web.

Historia

El FESTIVAL ACRÒBATES (MÚSICA I POESIA) és un festival en forma de CICLE de concerts i recitals, de música i poesia, que es celebra anualment a la ciutat de l’Hospitalet de Ll. El festival abasta concerts de música, recitals de poesia i presentacions de llibres; tot això, en un espai de temps delimitat, donant-li sentit.

El festival es compon de diversos dies d’actuacions i recitals, en diferents recintes de la ciutat de L’Hospitalet (des de la segona edició), sempre en un ambient càlid i proper, amb aforaments ens superiors en cap cas a les 1.000 persones.

Cada dia participen en el Festival diferents artistes (poetes, escriptors i músics), en cadascun dels seus vessants artístics.

El nostre projecte té com a objectiu crear un festival anual a la província de Barcelona en el qual els autors puguin presentar en bones condicions les seves obres, dedicat especialment a la paraula i als seus creadors, ‘Acròbates’. Al seu torn, intentem donar sortida a tota una nova generació de músics, escriptors, poetes i autors, compartint cartell i programació amb artistes consagrats perquè puguin presentar els seus treballs en unes dignes condicions.

El festival ha tingut dues edicions a la província de Madrid (Sala Galileo i Rivas Vaciamadrid), consolidant-se definitivament a la ciutat de l’Hospitalet des de la seva segona edició.

0.0/5 rating (0 votos)

Comentarios (0)

Déje un comentario

Usted está comentando como invitado. Autentificación opcional debajo.

Cancelar Enviando comentario...

Publica tus poemas
Difunde tus eventos
España e Hispanoamérica

Únete a la más importante...

Red Social de Poesia

Suscríbete al Boletín

museos-200-01

blog-soypoeta-home-200-01

Banner

Mario Benedetti

 

Publicidad gratuita:

Publica tu libro con Bubok

Casa del libro